Produs recomandat
Zdrobitor-desciorchinator manual ENO 3 Smalto, 900-1200 kg/h, vopsit
In stoc
1.450,00 leiBUC TVA inclus
SUPORT TELEFONIC (037) 123 5857
In stoc
22,00 lei TVA inclus
Enzima pentru descompunerea pectinelor. Se utilizeaza la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi si rosii.
Stoc epuizat
Enzima pentru descompunerea pectinelor. Se utilizeaza la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi si rosii.
Dozare/administrare:
Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.
Instructiuni de folosire: continutul se amesteca in doza de 1 g/1 dl apa calda (15-25°C), dupa care se adauga la borhot/must si se amesteca bine. Enzima incepe sa lucreze la temperaturi peste 8°C, timpul de actiune fiind de 30-60 minute.
Gramaj (g): 10
Tara de origine: EU
Greutate | 0,02 kg |
---|---|
Marca |
Livrearea se face prin curierat rapid (Sameday, GLS, DSC, Palex). Comenzile plasate pana la ora 13:00, sunt expediate in acelasi zi lucratoare. Livrarea produselor se face imediat fara confirmare suplimentara telefonica, va vom contacta doar in cazuri exceptionale (ex. date incomplete). Toate informatiile despre livrare (nr awb, etc) se trimite pe mail si sau sms.
Pentru informatii suplimentare click aici.
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
In stoc
In stoc
Nu ai inca un cont?
Creați un cont
Recenzii
Nu există recenzii până acum.