Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.agroselling.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

1. Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

2. Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Factura proforma se emite la procesarea comenzii si se trimite la adresa de mail introdusa in momentul finalizarea comenzii.

3. Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul EuPlatesc. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

4. Plata in rate fara dobanda

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul STAR BT) pana la 5 RATE fara dobanda

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 5 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Prin card de credit emis de Alpha Bank pana la 7 RATE fara dobanda

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Prin credit card emis de Garanti BBVA pana la 5 RATE fara dobanda

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în 5 rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

*pentru plata integrală a datoriei curente”

Prin card de credit emis de First Bank pana la 7 RATE fara dobanda

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Franklin

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Prin card de credit emis de BCR pana la 6 RATE fara dobanda

5. Rate online prin TBI Money

Acum ai la dispozitie cea mai rapida si usoara modalitate de finantare! De ce este atat de simplu? Sunt necesari doar 4 pasi:

1. Adaugi produsele dorite in cos. Selectezi TBIPay 100% Credit Online ca metoda de plata si alegi planul de rate care ti se potriveste (intre 6 si 60 rate).
2. Completezi datele tale personale.
3. Iti verificam identitatea prin apel video sau card bancar.
4. Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.

  • Doar 10 minute pentru a primi creditul.
  • 100% Online.
  • Fara drumuri la banca! 

Mai multe informatii despre rate TBI: TBI Bank – plata in rate online, fara card de credit pentru persoane fizice – Agroselling.ro