Afișez singurul rezultat

INSECTICID NANOTAC EC – Malagrow Agro

In stoc

108,00 lei TVA inclus
Selectează opțiunile

Două decenii de muncă au transformat Malagrow, inițial o mică afacere de familie, într-un actor regional. Obiectivele stabilite la înființarea firmei au rămas aceleași: dorim să oferim producătorilor cea mai bună asistență profesională care să-i sprijine în efortul lor de a cultiva într-un mod profesionist și eficient atât din punct de vedere profesional cât și economic.

Cu introducerea biostimulatorului, întreprinderea noastră a creat o nouă categorie de produse pe piața suplimentelor de substanțe nutritive. Produsele noastre de calitate superioară, dezvoltate pentru culturi arabile și horticole, respectiv rețeaua noastră de experți contribuie la ameliorarea culturilor astfel că producătorii vor obține produse superioare pentru fiecare sămânță semănată.

Partenerul nostru strategic este Valagro, cunoscut pe piața suplimentelor de substanțe nutritive pentru agricultură, ca un producător care fabrică exclusiv produse de calitate. Valagro alocă resurse considerabile pentru cercetare-dezvoltare pentru a obține produsele cele mai eficiente folosind materii prime de cea mai bună calitate. Rezultatele investițiilor în inovație sunt întotdeauna relevante: producătorii au șansa de a lucra cu produse moderne ce satisfac cele mai exigente cerințe de eficiență, tehnologie agrară, protecția mediului și siguranța alimentară.

Avem o experiență de peste 20 de ani de expertiză pe piața agricolă, însă rămânem în continuare receptivi la tot ce e nou și nu încetăm să căutăm soluții inovatoare. Pe baza cunoștințelor acumulate venim în ajutorul producătorilor recomandându-le soluțiile optime pentru orice situație ivită, soluții care vor îmbunătăți rezultatele lor.