Conform ordonanței OUG 34/2014 în cazul în care ați achiziționat produse de pe acest site, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. Atenție această ordonanță nu este valabilă pentru persoanele juridice.

Condiții de returnare

  • S-a greșit la livrarea produselor (au fost livrate alte produse decăt cele comandate).
  • Produsele nu corespund descrierii publicate de pe website.
  • Vă răzgăndiți și renunțați

În situațiile menționate mai sus aveți dreptul de a returna orice produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia ți poate solicita returnarea sumei de bani prin virament bancar sau schimbarea cu un alt produs.

În orice caz conform art. 14, alin. 2 din OUG nr. 34/2014 care spune valorea sumei se referă strict costul produselor, exclus taxele de expediție și plata transportului tur-retur sunt suportată de client.

Nu se admite retur la următoare situații

  • Produsele care au fost desfăcute și nu pot fi văndute (ex. produse fitosanitare, etc)
  • Produsele neînsoțite de documentele ce dovedesc achiziția
  • Produsele achiziționate de la alte magazine
  • Produsul nu are ambalajul original
  • Produsul nu are toate accessoriile cu care a fost livrat
  • Produsele care nu sunt în aceeași stare ca și în care le-ați primit (ex. lovituri, ciobituri, zgârieturi, șocuri mecanice, etc)
  • Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și vreți să le returnați asigurați-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Returul se face cu etichetele inițiale intactacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Pași pentru retragere comandă

Dacă vreți să faceți o cerere de retur vă rugăm să luați legătura cu colegii noștrii folosind contact. Veți primi un răspuns scris/telefonic de la colegiilor noștri în cel mult 3 zile lucrătoare. În cazul a unei cerere de înlocuire vă trimitem produsul înlocuitor numai după ce a ajuns la noi produsul cumpărat inițial și acestă îndeplinește condițiile de retur menționate mai sus.

După recepționarea coletului veți fi contactat(ă) de un coleg al nostru care se va ocupa de returul produsului dvs. Dacă produsul nu respectă condițiile menționate mai sus, îsi rezervăm dreptul de a nu accepta returul. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în maxim 14 zile lucrătoare.

Dupa ce ați primit un răspuns scris/telefonic trebuie să expediați coletul la următoare adresă:

Jud. Sălaj, Pericei (457265), Str. -, Nr. 60L
AGROSELLING SRL
Tel. 0740883308