Livrarea comenzilor

Livrearea se face prin curierat rapid (Sameday, GLS, Dragon Star, Pallex, etc). Comenzile plasate pana la ora 13:00, sunt expediate in acelasi zi lucratoare. Livrarea produselor se face imediat fara confirmare suplimentara telefonica, va vom contacta doar in cazuri exceptionale (ex. date incomplete). Toate informatiile despre livrare (nr awb, etc) se trimite pe mail.

Tarife de livrare sunt:

  • Comenzile sub 999.99 lei:
    24 lei pentru colete de pana in 10 kg, kilogramele aditionale se taxeaza cu 1.2 lei/kg + TVA
  • Comenzile peste 999.99 lei:
    Gratuit pentru colete de pana in 5 kg, kilogramele aditionale se taxeaza cu 1.2 lei/kg + TVA

Exista totusi posibilitatea, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostri nu-l au. Veti fi instiintati de un coleg si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Deschiderea coletului la livrare:

Daca produsele comandate sunt fragile coletele sunt trimise folosind serviciul de ”deschidere de colet”. In momentul primirii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea coletului. Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul. Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart sau are alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului – coletele care au fost predate catre cumparator fara proces verbal de constatare sunt acceptate de catre cumparator si nu pot fi schimbate.

Daca doriti sa anulati o comanda folositi o metoda de contact de aici.