Afișez singurul rezultat

Ingrasamant Krystal 20-20-20+Te – Fitofert

Stoc epuizat

350,00 lei TVA inclus
Selectează opțiunile

Compania Fertico a fost infiintata in anul 2004 ca o companie de specialitate, care produce sisteme de nutrienti sub forma de cristale minerale solubile in apa si formulari lichide pentru nutritia prin frunze a plantelor cultivate. Din anul 2007 compania a devenit parte a grupului Agromarket Group, Kragujevac. Brandul FITOFERT este primul brand detinut de catre companie, din categoria ingrasamintelor speciale solubile in apa si amelioratorilor de sol. Cu calitatea sa si sortimentul de produse, FITOFERT si-a castigat locul sau pe piata interna si a fost acceptata de catre multi cultivatori. FITOFERT este prima marca interna din categoria ingrasamintelor specializate solubile in apa si amelioratori ai solului. Noul concept de plasare a nutrientilor FITOFERT este un serviciu unic Agro, creat in 2010. Ofera o nutritie adecvata plantelor din productia horticola si agricola intensiva, fi ind disponibila pentru toti utilizatorii intr-o gama diversificata.

Produsele FITOFERT, ocupa un loc de top la categoria ingrasamintelor lichide, primind certifi catul ICERITAS. Pe baza acestei confirmari, produsele lichide FITOFERT sunt premiate cu medialia de calitate QUDAL. O gama larga de produse FitoFert asigura nutritia completa a culturilor utilizind ingrasaminte adecvate. Ingrasamintele FitoFert sunt unice deoarece nu ofera doar un produs universal, ci o gama larga de produse, care daca sunt utilizate in mod corect, aduc efecte pozitive semnificante.

Caracteristicile gamei de ingrasaminte ale companiei indeplinesc pe deplin cerintele unei productii agricole intensive, atat in camp deschis cat si in sere si solarii. Liniile de productie Fertico sunt echipate cu dispozitive de ultima generatie care permit omogenizarea maxima a componentelor si o calitate uniforma. O atentie speciala se indreapta catre numerotarea si etichetarea fi ecarui produs, iar controlul calitatii se face permanent pentru a verifi ca fiecare lot de produse. Pe langa controalele interne, produsele sunt supuse reviziei externe de catre un laborator certificat relevant, asadar fiecare ingrasamant FITOFERT are o calitate dovedita de mai multe ori.