Uncategorized

Prezentare Agroselling.ro

Despre noi Agroselling.ro

Agroselling.ro constituie o inovatie in agricultura, cu unul dintre cele mai ambitioase proiecte in domeniul agrobusiness-ului din Romania, exudand o dinamica accelerata si un potential fantastic. Am inceput in anul 2009, ca un magazin fizic cu o oferta limitata de produse, Agroselling SRL s-a transformat intr-un brand consacrat, numarand in prezent peste 10,000 de clienti. Acestia variaza de la gradinari amatori pana la fermieri, fitofarmacisti sau magazine rurale, care isi desfasoara achizitiile atat in magazinele noastre fizice, cat si online pe Agroselling.ro.

Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de cateva mii de produse destinate agriculturii. Aceasta evolutie nu a fost lipsita de provocari, insa cu rabdare si entuziasm, am reusit sa conturam o echipa solida, alcatuita din angajati cu experienta in agricultura, dar si din tineri plini de entuziasm, care ne confirma ca suntem pe directia corecta.

Importanta selectiei adecvate a producatorului, monitorizand cu strictete calitatile

Calitatea produselor pe care le oferim se afla sub monitorizarea producatorilor, cu toate acestea, avem rolul de a selecta produsele care servesc cel mai bine interesele utilizatorilor si de a elimina cele care nu fac acest lucru. In acest sens, opinia dumneavoastra cu privire la produsele achizitionate va influenta nivelul de evaluare.

Procesul de selectie al gamei noastre de produse este extrem de important, atat in ceea ce priveste calitatea produselor oferite, cat si diversitatea. Ne propunem sa furnizam o gama variata de produse cu specific verde, intrucat avem in plan dezvoltarea unui magazin online complex, care sa acopere in totalitate diversele nevoi si dorinte ale clientilor nostri. Toate acestea intr-un singur loc.

Angajamentul nostru catre excelenta in servicii oferit la clientii nostri

Calitatea serviciilor noastre, precum interactiunea telefonica, consultanta, ambalarea corespunzatoare si livrarea rapida, ne vizeaza direct. Suntem hotarati sa ne indreptam catre un nivel superior, prin imbunatatiri continue.

Colaboram cu peste 75 de branduri renumite la nivel european si mondial, inclusiv Adama, Afrasa, Agria SA, Agropataki, AKO, Arysta LifeScience, Atlantica, BASF, Bayer, Belchim, Carmeuse, Ciech, Dow AgroSciences, DuPont, Elanco, Enoitalia, Fertico, FMC, Globachem, Italpollina, Malagrow agro, NitroFarm, Nufarm, Rover pompe, SBM, Sharda, Sinon Corporation, Solarex, Sumi Agro, Syngenta, UPL, Valagro, Vyoril Agro, Xelon, Aclas, DES, Detoolz, Glissando, John Deere, Micul Fermier, Mifalchim si altele.

Inovatie in Protectia Mediului Rural: Garduri Electrice de la Agroselling.ro pentru Agricultori Moderni

Un alt proiect foarte important pentru noi este productia gardurilor electrice in tara noastra. Compania noastra, AGROSELLING SRL, produce si comercializeaza echipamente si sisteme pentru garduri electrice, solutii zootehnice, adresandu-se in special agricultorilor si crescatorilor de animale.

Gardurile electrice au o gama variata de utilizari, incepand de la imprejmuirea animalelor domestice, pana la protejarea recoltelor agricole si prevenirea pagubelor provocate de animale salbatice. Gardurile pe care le oferim asigura o protectie excelenta impotriva atacurilor ursilor, atat in apropierea locuintelor, cat si in zona stupilor.

Suntem alaturi de fermele atat mici, cat si mari – solutiile noastre sunt eficiente pentru imprejmuirea animalelor domestice, dar si pentru fermierii care cresc un numar mare de animale sau se ocupa de terenuri intinse, masurand sute de hectare.

Compania noastra este specializata in mod distinct pe segmentul gardurilor electrice. Va putem oferi consultanta, chiar si in absenta noastra fizica, bazata pe o fotografie, un desen sau, dupa caz, printr-o simpla conversatie telefonica. Nu uitati, alegand sa cumparati de la noi, sustineti o afacere romaneasca.

Daca doriti sa parcurgeti oferta noastra de garduri electrice puteti accesa linkul de mai jos: