Afișez singurul rezultat

Erbicid Total LYPHASE 36 SL – Vyoril Agro

Stoc epuizat

44,00 lei TVA inclus
Selectează opțiunile

VIORYL este o companie moderna din industria chimica, ocupand o pozitie de lider atat pe piata interna, cat si pe cea internationala. De peste jumatate de secol, compania isi croieste drumul catre progres si succes, tinand strans de principiile sale de a-si extinde cunostintele si de a oferi clientilor sai produse de cea mai inalta calitate, solutii personalizate si idei inovatoare.

Cu o prezenta solida in domenii stiintifice precum Chimia Analitica, Sinteza Organica si Biotecnologia, mult inainte ca aceste domenii sa capete un interes mai larg, VIORYL se concentreaza pe urmatoarele aspecte:

Dezvoltarea si productia de produse pentru nutritia plantelor si protectia plantelor.
Dezvoltarea si productia de sisteme biologice de combatere a daunatorilor (semiochimice, atragatori si respingatoare de insecte, feromoni etc.).
Cercetare si dezvoltare in domeniul tehnologiilor emergente.
Suntem un producator cu o vasta experienta in domeniul agrochimic, producand insecticide si acaricide, capcane pentru insecte si distribuitoare de feromoni, erbicide, produse biocide si ingrasaminte.

Facilitatile noastre de productie si laboratoarele sunt in continua expansiune si sunt actualizate tehnologic pentru a satisface nevoile emergente ale agriculturii moderne.

De-a lungul ultimilor 25 de ani, formulam substante active pentru produse de protectie a culturilor, avand propriul departament de cercetare si dezvoltare, precum si acces direct la piata.

Cercetarea stiintifica, calitatea si colaborarea stransa cu clientii ofera VIORYL un avantaj competitiv incontestabil.

Personalul stiintific al VIORYL se concentreaza pe dezvoltarea de formulari avansate, atat pentru agricultura conventionala, cat si pentru cea organica, in conformitate cu standardele internationale actualizate.