Afișez toate cele 4 rezultate

Biostimulator RAYKAT ENGORDE – Atlantica

In stoc

105,00 lei TVA inclus
Selectează opțiunile

Ingrasamant BIOCAT G – Acizi Humici, Fulvici, Atlantica

Stoc epuizat

208,00 lei TVA inclus
Selectează opțiunile

Ingrasamant CAN 17 – Atlantica

Stoc epuizat

90,00 lei TVA inclus
Selectează opțiunile

Insecticid KABON – Atlantica

Stoc epuizat

73,00 lei TVA inclus
Selectează opțiunile

Compania Atlantica Agricola a fost infiintata in anul 1982, in Spania. La inceput, activitatea sa era concentrata pe dezvoltarea produselor pentru agricultura pe baza de acizi fulvici si humici. De altfel, a fost una dintre primele companii care si-a concentrat activitatea pe dezvoltarea acestui tip de produse.

 

Atlantica Agricola si-a castigat renumele in plan international prin lansarea ingrasamantului organic Biocat-15.  Acest ingrasamant a impresionat prin rezultatele favorabile obtinute in urma utilizarii sale, astfel incat compania a inceput sa isi extinda activitatea si in plan international, pentru a raspunde cerintelor pietei.

 

Produsele marca Atlantica Agricola au inceput sa fie comercializate in afara Spaniei, ceea ce a permis companiei sa isi creeze o retea de distributie bine dezvoltata la nivel global. Pe langa extinderea in plan international, Atlantica Agricola a continuat sa creeze si sa dezvolte produse pentru agricultura, in special ingrasaminte organice, care se adreseaza unei game variate de culturi agricole.