Produs recomandat
Dopuitor pentru sticla, semiprofesional, manual
In stoc
Evaluat la 5.00 din 5
SUPORT TELEFONIC (037) 123 5857
In stoc
22,00 lei TVA inclus
Enzima pentru eliberarea aromelor. Se utilizeaza la borhoturi din fructe, respectiv la obtinerea vinurilor albe aromate. Este utilizata pentru intensificarea caracterului aromatic al vinurilor. Recomandata pentru vinificarea soiurilor aromate si semiaromate.
În stoc
Enzima pentru eliberarea aromelor. Se utilizeaza la borhoturi din fructe, respectiv la obtinerea vinurilor albe aromate. Este utilizata pentru intensificarea caracterului aromatic al vinurilor. Recomandata pentru vinificarea soiurilor aromate si semiaromate.
In functie de cantitatea necesara se adauga in doza de 1 gr/100 ml apa calda (15-25°C) si se amesteca cu grija pana la dizolvarea completa, dupa care solutia obtinuta se adauga la mustul sau borhotul aflat in ultimul stadiu de fermentare sau la vinul proaspat obtinut. Temperatura la care actioneaza este de 12-20°C, efectul se produce in decurs de 3-4 saptamani. Bentonita dezactiveaza enzimele, de aceea limpezirea vinului trebuie amanat pana la scurgerea celor 4 saptamani.
Greutate | 0,02 kg |
---|---|
Marca |
Livrearea se face prin curierat rapid (Sameday, GLS, DSC, Palex). Comenzile plasate pana la ora 13:00, sunt expediate in acelasi zi lucratoare. Livrarea produselor se face imediat fara confirmare suplimentara telefonica, va vom contacta doar in cazuri exceptionale (ex. date incomplete). Toate informatiile despre livrare (nr awb, etc) se trimite pe mail si sau sms.
Pentru informatii suplimentare click aici.
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
In stoc
In stoc
Datorita volumului crescut livrarea comenziilor pot intarzia intre 24-48ore. Pentru o comunicare cat mai eficienta ne puteti contacta pe whatsapp: (037) 123 5857
Nu ai inca un cont?
Creați un cont
Recenzii
Nu există recenzii până acum.