Must concentrat rectificat, produs 100% natural obtinut din struguri, ideal pentru corectia zaharurilor in musturi, vinuri, sucuri, otet si alte produse. Acest must concentrat dublu rectificat se remarca prin proprietatile sale de a fi incolor, inodor si foarte usor de manipulat si stocat. Este perfect pentru cei care doresc sa ajusteze nivelul de zahar din diferite produse, fara a adauga alte substante nedorite.
Instructiuni de folosire:
- Produsul se dizolva in must/vin si dupa administrare se recomanda o buna omeginizare a vinului/mustului.
- 1 litru de must concentrat ridică cu 8 grame conținutul de zahăr în 100 litri de must (ambalajul de 6kg contine aproximativ 5L de must concentrat).
Caracteristici Must Concentrat Rectificat:
- Incolor si inodor: Produsul nu afecteaza culoarea sau mirosul produsului final.
- Usor de manipulat si stocat: Nu face spuma si poate fi stocat chiar si la temperaturi ridicate pentru perioade scurte de timp.
- Fara alergeni: Produsul nu contine substante alergene, facandu-l sigur pentru consumatori.
- Produs 100% natural: produsul a fost obtinut din must, nu contine substante chimice.
Stocare:
Se recomanda pastrarea mustului concentrat in locuri racoroase, la temperaturi intre 12-20°C. In cazul in care este depozitat la temperaturi scazute, este posibil sa apara fenomenul de cristalizare. Nu sunt acceptate reclamatiile privind calitatea produsului daca acesta a fost stocat in conditii improprii.
Specificatii tehnice must concentrat rectificat:
- Stare: Lichid, incolor
- Densitate: 65% Brix
- pH: Sub 3,5 la 59 Brix
- Continut de zahar: 664,0 g/kg (850-880 g/l)
- Fara zahar din sfecla
- Alcool: Sub 1%
- SO2: Sub 25 mg/kg zahar
- Cationi totali: Sub 8 meq/kg zahar
Acest must concentrat dublu rectificat este ideal pentru vinificatori si producatori care doresc sa controleze si sa imbunatateasca nivelul de zahar din must sau alte produse pe baza de struguri, asigurand in acelasi timp o calitate constanta.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.