Densimetrul pentru must cu termometru se va folosi pentru masurarea nivelului de zahar din must in intervalul de 10-30%.
Inaltimea coloanei de lichid trebuie sa fie mai mare cu 2 cm ca si lungimea densimetrului. Densimetrul va fi amplasat in lichid, lasandu-l sa pluteasca. Citirea se va efectua la nivelul ochilor, in starea de repaos al densimetrului, temperatura lichidului trebuie masurat folosind termometrul de pe densimetru. Linia la care se afla la suprafata lichidului va indica valoarea corecta, reprezentat de dkg zahar/kg must. In cazul in care mustul nu are 20°C, la fiecare 2°C in plus sau minus, se adauga, respectiv se scade 0,1 grade din densitatea mustului puteti face corectia valorii masurat in functie de temperatura. Produsul nu este etalonat metrologic. Termoalcoolmetrul se livreaza in cutie de carton.
Fabricat in UE
Lungimea totala: 350mm
Lungimea gradatiilor la borhot / must de la 0-30: 97mm
Lungime termometrului de la 0-40°: 54mm.
Produs din sticla.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.